Actualiteiten

Leve de Twentse Erven

(reacties: 0)

Erve Wendezoele op landgoed Twickel Ambt Delden - foto Max de Krijger
Erve Wendezoele op landgoed Twickel Ambt Delden

Onder deze titel is in de februari-aflevering van het blad Monumentaal een aardig artikel te vinden over het werk van Twentse Erven. Bouwkundige Philip Heitkamp – actief in verschillende werkgroepen – verwoordt de betekenis van de stichting voor het in stand houden van het agrarisch erfgoed en de rol die een project als Buurten in Twente daarin kan vervullen. Ter gelegenheid van de publicatie van dit artikel heeft de uitgever van Monumentaal voor boerderijenliefhebbers een voordelig aanbod in petto.

Het door de schrijver/fotograaf Max de Krijger geschreven en van prachtige foto's voorziene verhaal, gaat ook over de stichting Materiaal voor Monumenten (zie de  button rechts hiernaast), het Ribo en de op zondag 14 juni aanstaande plaatsvindende Restauratiefair. Hieronder is het complete artikel te downloaden.

Boerderijeigenaren en andere bezoekers van deze website kunnen voor een jaarabonnement op Monumentaal een introductiekorting krijgen van maar liefst 50%. De normale jaarabonnementsprijs voor zes uitgaven is €25,--. Met deze riante korting wordt de introductieprijs voor een jaarabonnement €12,50*. Aanmelden kan via de website van Monumentaal. Vul daar de speciaal voor deze aanbieding geldende actiecode in: Twentse Erven. Het eerstvolgende nummer van Monumentaal verschijnt rond 17 april 2015.

(*deze korting geldt op de abonnementsprijs van het eerste jaar en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van Monumentaal)

Het artikel Leve de Twentse Erven in Monumentaal februari 2015

Monumentaal febr. 2015.pdf (4.2 MB)

< Ga terug

Reacties

Hebt u een vraag of een reactie? Laat het hieronder weten. De reacties worden eerst door de redactie gelezen en daarna gepubliceerd.